26.04.2024   •     +385 (22) 200 293   •     vz@vzskz.hr
 

 

  19.08.2014 20:17

VODICE MIMOHOD SJEĆANJA - 2014.

 

Dragi prijatelji, kolege vatrogasci, Uskoro nam se bliži 7. obljetnica Kornatske tragedije u kojoj su živote izgubili dvanaestorica naših hrabrih i nesebičnih vatrogasaca. S njima je otišao i dio nas, a u našim srcima je ostala praznina koja se više nikada neće ispuniti..


Dragi prijatelji, kolege vatrogasci, 

Uskoro nam se bliži 7. obljetnica Kornatske tragedije u kojoj su živote izgubili dvanaestorica naših hrabrih i nesebičnih vatrogasaca. S njima je otišao i dio nas, a u našim srcima je ostala praznina koja se više nikada neće ispuniti..

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vodice i ove godine organizira Mimohod sjećanja za stradale vatrogasce koji će se održati u Vodicama, u nedjelju, 31.08.2014. s početkom u 17:00h.

Iz godine u godinu je odaziv vatrogasaca i svih onih koji žele odati počast našim vatrogascima sve veći što pokazuje koliko ovaj mimohod znači svima nama. To je prilika da se okupimo svi zajedno, da odamo počast našoj braći i pokažemo zajedništvo koje nas odlikuje. I ove godine očekujemo veliki broj vatrogasaca iz čitave nam Domovine, te iz susjednih zemalja. 

Pošaljimo snažnu poruku da ih nismo i nikada nećemo zaboraviti, da sjećanja na njih ne blijede, da je naš ponos prema njima i njihovoj žrtvi koju su dali za našu Domovinu iz dana u dan sve veći i da nikada nećemo prestati tražiti istinu ma koliko ona boljela, jer laž uvijek više boli. 

Stoga bi nam bila posebna čast kada bi zajedno sa nama koračali u mimohodu, rame uz rame, za naše vatrogasce, za našu braću.

Pozivamo vas na Mimohod sjećanja u Vodicama, s nadom da će te se odazvati u što većem broju te da će te vašim prisustvom uveličati ovaj događaj. Poželjno je da dođete u svečanim uniformama sa zastavom vašeg društva (ukoliko je posjedujete).

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo Vam na raspolaganju na broju : 
022/441-324. ili obiđite stranicu: www.dvd-vodice.hr 

 

 

 

HPB: 2390001-1100348865
Broj žiro računa ZAKLADE KORNAT

Copyright © 2024 | Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije | Sva prava pridržana | Web dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja