27.04.2024   •     +385 (22) 200 293   •     vz@vzskz.hr
 

 

  01.05.2016 10:12

INA d.d. (Sektor korporativnih komunikacija)-Propćenje

 

Prijave za „Zeleni pojas“ otvorene još tri tjedna: INA sufinancira ekološke projekte putem jedinstvenog programa,natječaj je otvoren do 13. svibnja

Sektor korporativnih komunikacija, Av. V. Holjevca 10, Zagreb 10002

 

Tel:  01 6450 406, Fax: 01 6452 406                                                                                           

 

 

 

 

 

 

    PRIOPĆENJE

 

Prijave za „Zeleni pojas“ otvorene još tri tjedna

  • INA sufinancira ekološke projekte putem jedinstvenog programa
  • Natječaj je otvoren do 13. svibnja

                                                                             
Zagreb, 21. travnja 2016.- 22. travnja obilježava se Dan planeta Zemlje kojim se promiče nužnost održivog razvoja, a prvi korak ka globalnoj preobrazbi našeg odnosa i ponašanja prema Zemlji postiže se djelovanjem u lokalnim sredinama. Podsjećamo na mogućnost da financijsku pomoć za ostvarivanje upravo takvih, lokalnih ekoloških ideja i projekata, dobijete kroz Inin program „Zeleni pojas“.

INA i u 2016. nastavlja s ovim jedinstvenim programom sufinanciranja ekoloških projekata poput pošumljavanja, edukacije o ekologiji, uređenja zelenih površina i parkova, čišćenja podmorja, priobalja, jezera i rijeka te drugih aktivnosti u području zaštite okoliša s ciljem širenja svijesti o važnosti njegovog očuvanja. Sve organizacije civilnog društva, javne obrazovne ustanove, parkovi prirode i dobrovoljna vatrogasna društva u Hrvatskoj svoje ideje i projekte imaju priliku podnijeti na natječaj koji je otvoren do 13. svibnja. Detalji o uvjetima natječaja i potrebnoj natječajnoj dokumentaciji dostupni su na straniciwww.ina.hr/zelenipojas.

Od prijavljenih projekata očekuje se visok stupanj kvalitete i pripremljenosti, kao i mogućnost uključivanja Ininog Kluba volontera u realizaciju projekta. Osim toga, prijavljeni projekti moraju biti realizirani u roku od 6 mjeseci nakon odobrenja sredstava, dok kandidati koji se prijavljuju za program moraju, financijski ili materijalno, pridonijeti s 20% od ukupnog proračuna namijenjenog za projekt. Odluku o odabiru projekata donijet će stručna komisija dok će jedan projekt odabrati naši fanovi na Facebooku.

 

O INA Grupi 
INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 438 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

PR           
Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb
Tel:  01 6450 552|Fax: 01 6452 406| @: pr@ina.hr

 

 

 

HPB: 2390001-1100348865
Broj žiro računa ZAKLADE KORNAT

Copyright © 2024 | Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije | Sva prava pridržana | Web dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja