26.04.2024   •     +385 (22) 200 293   •     vz@vzskz.hr
 

 

  21.04.2010 22:02

Održana radna sjednica Stožera zaštite i spašavanja Šibensko-kninske županije

 

Zamjenik župana Željko Šimunac, u ulozi načelnika Stožera zaštite i spašavanja Šibensko-kninske županije, jučer je održao radnu sjednicu Stožera. Sukladno Programu aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2010. godini koji je donijela Vlada Republike Hrvatske.

Zamjenik župana Željko Šimunac, u ulozi načelnika Stožera zaštite i spašavanja Šibensko-kninske županije, jučer je održao radnu sjednicu Stožera. Sukladno Programu aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku u 2010. godini koji je donijela Vlada Republike Hrvatske na sjednici Stožera razmatrani su i usvojeni slijedeći dokumenti: Plan operativne provedbe Programa aktivnosti zaštite od požara na području Šibensko-kninske županije za ovogodišnju požarnu sezonu koja zvanično traje od 1. lipnja do 30. rujna, Plan aktivnog uključenja svih subjekata zaštite od požara na području Šibensko-kninske županije i Financijski plan osiguranih sredstava za provođenje zadaća tijekom ovogodišnje požarne sezone.

Pročelnik PUZS Šibenik Milovan Kević detaljno je upoznao članove Stožera s zaduženjima u okviru državne pokazno – terenske vježbe zaštite i spašavanja koja će se održati u petak, 23. travnja 2010. godine na području Općine Biskupija. Ovom terenskom vježbom biti će prezentirano djelovanje rada i mogućnosti redovitih snaga sustava zaštite i spašavanja na pružanju pomoći i spašavanju ugroženog stanovništva i zaštite okoliša u slučaju velike tehničko-tehnološke nesreće u uvjetima ugroženosti stanovništva i materijalnih dobara.

 

 

HPB: 2390001-1100348865
Broj žiro računa ZAKLADE KORNAT

Copyright © 2024 | Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije | Sva prava pridržana | Web dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja